Notificare cu privire la protectia datelor cu caracter personal

 

1. Introducere
Prezenta notificare are scopul de a descrie practicile pe care 360 IMPLEMENTUM HUB le urmeaza in ceea ce priveste sistemele de management al relatiilor cu clientii (sistemele CRM), din punctul de vedere al respectarii intimitatii tuturor persoanelor ale caror date cu caracter personal sunt prelucrate si stocate in sistemele CRM pentru activitati de marketing direct.

 

2. Cine gestioneaza sistemele CRM ale 360 IMPLEMENTUM HUB?
„360 IMPLEMENTUM HUB” se refera la una sau mai multe dintre marcile (site-urile) sale – SINCOS (https://sincos.ro, https://sincos.eu, https://360i.ro., ambele operand sub aceeasi entitate juridica. Entitatea care gestioneaza sistemele CRM pentru marcile (site-urile) 360 IMPLEMENTUM HUB srl (societate comerciala cu raspundere limitata din Romania, cu sediul social la adresa: Bulevardul Gheorghe Sincai nr 9A, bl A3, ap 5, sector 4, 040312 Bucuresti).
Datele cu caracter personal stocate in sistemele CRM sunt disponibile doar firmei 360 IMPLEMENTUM HUB (a se vedea sectiunea „Cine poate accesa informatiile dumneavoastra” de mai jos).

 

3. De ce avem nevoie de informatiile dumneavoastra?
Sistemele CRM sunt instrumentele 360 IMPLEMENTUM HUB de management al relatiilor cu clientii /persoanele de contact, care sustin operatiunile de marketing ale firmelor membre 360 IMPLEMENTUM HUB. Clientii si persoanele de contact inregistrate in sistemele CRM pot fi transmise catre 360 IMPLEMENTUM HUB prin intermediul conducerii, al materialelor de marketing, al oportunitatilor de invatare, a chestionarelor si a invitatiilor la evenimente.
Datele cu caracter personal inregistrate in sistemele CRM sunt folosite in scopuri de vanzari si marketing. Prelucrarea datelor dumneavoastra de contact ne permite sa comunicam cu dumneavoastra prin posta electronica, mesaje text, in format tiparit sau, ocazional, daca este necesar, si prin telefon.
Pentru a conferi legitimitate prelucrarii datelor cu caracter personal inregistrate in sistemele sale CRM, 360 IMPLEMENTUM HUB se bazeaza pe urmatoarele elemente:
Marcile (site-urile) au obtinut acordul persoanelor privind prelucrarea datelor cu caracter personal din sistemele CRM sau
Marcile (site-urile) au un interes legitim pentru prelucrarea datelor cu caracter personal din sistemele CRM, acest interes legitim fiind acela de a prelucra datele cu caracter personal pentru activitati de marketing direct.

 

4. Ce tip de date cu caracter personal sunt prelucrate in sistemele CRM?
Sistemele CRM prelucreaza datele cu caracter personal ale fostilor, actualilor si potentialilor clienti (inclusiv persoane fizice din cadrul unui client persoana fizica) ai 360 IMPLEMENTUM HUB. De asemenea, sistemele CRM contin date ale altor persoane de contact in scopuri comerciale.

In sistemele CRM sunt prelucrate urmatoarele categorii de date:

  • numele, functia, adresa, e-mailul, numerele de telefon, numarul de fax;
  • preferintele in materie de marketing;
  • raspunsurile la invitatii si confirmarile de participare la evenimente.

 

5. Date cu caracter personal sensibile
Datele cu caracter personal sensibile dezvaluie originea dumneavoastra rasiala si etnica, opiniile politice, convingerile religioase si filozofice, afilierea sindicala, datele genetice, datele biometrice, datele referitoare la sanatate sau datele referitoare la viata sau orientarea sexuala.
360 IMPLEMENTUM HUB nu colecteaza de la dumneavoastra in mod intentionat date cu caracter personal sensibile pentru a le stoca in sistemele sale CRM. Intentia sistemelor CRM nu este de a prelucra acest tip de date decat daca ne furnizati in mod explicit date cu caracter personal sensibile (de exemplu, cerinte specifice referitoare la alimente, in situatiile in care participati la unul dintre evenimentele noastre).

 

6. Cine poate accesa informatiile dumneavoastra?
Accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal este limitat in functie de necesitati. Personalul din departamentul de marketing si/sau vanzari al marcilor (site-urilor) membre 360 IMPLEMENTUM HUB are acces la informatiile dumneavoastra de contact.

Vom dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal tertilor numai in urmatoarele situatii:

  • in cazul in care tertul respectiv este angajat de 360 IMPLEMENTUM HUB pentru a facilita, a mentine sau sustine sistemele CRM (de exemplu, pentru furnizarea de servicii de tehnologia informatiei si alte servicii de suport administrativ pentru operarea sistemelor CRM);
  • in cazul in care acest lucru este solicitat in mod explicit de dumneavoastra;
  • daca acest lucru este solicitat printr-o hotarare judecatoreasca sau orice alta cerinta legala sau de reglementare.

 

7. Transferul international al datelor
Sistemele CRM ale 360 IMPLEMENTUM HUB sunt gazduite in centrele furnizorilor sistemelor CRM ale 360 IMPLEMENTUM HUB din Europa si sunt accesibile la nivel global de toate marcile (site-urile) 360 IMPLEMENTUM HUB.
360 IMPLEMENTUM HUB va dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal numai catre terti care asigura un nivel adecvat de protectie a confidentialitatii.

 

8. Pastrarea datelor
Datele persoanelor de contact care nu au mai fost utilizate timp de 18 luni vor fi sterse din sistemele noastre CRM. Daca doriti ca datele dumneavoastra sa fie sterse din sistemele CRM sau daca doriti sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru activitati de marketing direct, va rugam sa ne trimiteti un e-mail prin intermediul team.360i@360i.ro sau team.sincos@sincos.eu.

 

9. Securitate
360 IMPLEMENTUM HUB s-a angajat sa asigure faptul ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt in siguranta. Pentru a preveni accesul sau divulgarea neautorizata a datelor, 360 IMPLEMENTUM HUB dispune de masuri tehnice si organizatorice prin care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt in siguranta. Personalul 360 IMPLEMENTUM HUB si tertii pe care 360 IMPLEMENTUM HUB ii angajeaza pentru prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sunt obligati sa respecte confidentialitatea datelor dumneavoastra.

 

10. Operarea datelor dumneavoastra cu caracter personal
360 IMPLEMENTUM HUB nu va transfera datele dumneavoastra cu caracter personal catre terti (cu exceptia oricaror parti externe mentionate in sectiunea 6 de mai sus), decat in cazul in care detinem permisiunea dumneavoastra in acest sens sau daca acest lucru este solicitat prin lege.
Aveti dreptul legal de a solicita detalii cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le detine 360 IMPLEMENTUM HUB.
Pentru a confirma daca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate in sistemele noastre CRM sau pentru a accesa aceste date in sistemele CRM, va rugam sa contactati reprezentantul dumneavoastra 360 IMPLEMENTUM HUB sau sa trimiteti un e-mail prin intermediul team.360i@360i.ro sau team.sincos@sincos.eu.

 

11. Rectificare, stergere, restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea datelor
Pentru a confirma faptul ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt corecte si actuale sau pentru a solicita rectificarea, stergerea, restrictionarea prelucrarii sau o copie portabila a acestora, puteti sa il contactati pe reprezentantul dumneavoastra 360 IMPLEMENTUM HUB sau sa trimiteti un e-mail prin intermediul team.360i@360i.ro sau team.sincos@sincos.eu.

 

12. Contactati-ne
Daca aveti intrebari sau preocupari suplimentare, va rugam sa contactati reprezentantul dumneavoastra 360 IMPLEMENTUM HUB sau sa trimiteti un e-mail prin intermediul team.360i@360i.ro sau team.sincos@sincos.eu