Inbound Marketing

BUN VENIT ÎN ERA INBOUND!

Inbound marketing se bazează pe atragerea clienților prin publicarea de content relevant și util, care adaugă valoare în fiecare etapă a traseului de cumpărare al clienților voștri. Cu inbound marketing, potențialii clienți vă găsesc prin canale precum bloguri, motoare de căutare și social media.

 

Spre deosebire de outbound marketing, inbound marketing nu are nevoie să lupte pentru a atrage atenția clienților voștri potențiali. Prin crearea de conținut conceput pentru a aborda problemele și nevoile clienților voștri ideali, atrageți clienți calificați și construiți încredere și credibilitate pentru afacerea voastră.

 

Inbound Marketing

Această abordare are trei avantaje:

 

– Se adresează, individual, unui grup bine definit de potențiali clienți;

 

– Investiția este considerabil mai mică decât profitul obținut;

 

– Toți indicatorii care compun traseul investiție – rezultat sunt cuantificabili.

 

Sincos este printre puținele agenții de comunicare digitală din România care oferă servicii de inbound marketing clienților săi. Înțelegem business-urile clienților noștri și livrăm conținut de calitate, în urma unei analize de tip algoritmic, care are ca obiectiv principal maximizarea profiturilor.

 

Susținem creșterea afacerii tale cu propuneri creative de campanii dedicate cu ajutorul unor tehnici de marketing integrat cu rezultate cuantificabile.