Cum a afectat Boala Coronavirus 2019 (COVID-19) SINCOS?

COVID-19

Cum a afectat Boala Coronavirus 2019 (COVID-19) SINCOS?

Boala coronavirus ne afectează pe toți, de aceea la SINCOS credem că noi toți avem responsabilitatea de a face ceea ce putem pentru a încetini răspândirea COVID-19. Din acest motiv, pe 12 martie 2020 am luat decizia de a închide biroul și de a anula toate călătoriile de afaceri. Închiderea biroului nostru produce efecte luni, 16 martie 2020 și va continua atât timp cât este necesar.

Această decizie, legată strict de coronavirus, nu va avea niciun impact asupra clienților noștri sau asupra disponibilității serviciilor noastre.

 

Membrii echipei SINCOS sunt obișnuiți să lucreze de la distanță. Când alegeți SINCOS ca furnizor de servicii de marketing digital, încredințați o parte importantă din afacerea voastră în grija noastră. Ne luăm în serios această responsabilitate. Puteți fi siguri că suntem bine poziționați pentru a continua să oferim același grad de sprijin, securitate și performanță la care v-ați aștepta, chiar și atunci când facem măsuri pentru a fi un membru responsabil al comunității globale în combaterea răspândirii din COVID-19.

Dacă v-a plăcut acest articol, atunci vă va plăcea sprijinul nostru.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.