Content Marketing

SCRIEM POVEȘTI

CONTENT MARKETING

Oamenii se conectează prin intermediul poveștilor. De aceea noi începem prin identificarea poveștii afacerii tale pe care o dezvoltăm apoi în online și social media.

 

Câștigarea încrederii clienților potențiali și aducerea acestora mai aproape de business-ul tău se bazează pe povești de impact.

 

Ai nevoie de povești scrise cu talent care să declanșeze reacții emoționale, interacțiuni în social media și vizite pe site.

 

Profesioniștii noștri specializați în crearea de conținut vor lucra cu tine pentru a crea povești emoționale convingătoare, cu care clienții tăi potențiali să se identifice. Odată creat și distribuit în social media, acest conținut va ajuta la parcurgerea mai ușoară a funnel-ului de către clienții potențiali.

DIFERENȚIATORI PRIN MESAJE

CONTENT MARKETING

Dacă mesajele tale și felul în care le livrezi sunt asemănătoare cu cele ale concurenților, afacerea ta poate deveni invizibilă.

 

Specialiștii noștri în scrierea de conținut și strategii noștri vor discuta cu echipa ta pentru a înțelege ce ce anume diferențiază afacerea ta de cele ale concurenților.

 

În urma acestui dialog, vom dezvolta o arhitectură a mesajelor care trece mai departe de conceptele învechite ca „Unique value proposition” sau „Unique selling proposition”.

Experiența colegilor noștri în departamente de creație ale unor importante agenții de publicitate va fi un beneficiu real în strategia de comunicare a brand-ului tău.